Bekijk onze cases

AllClient CaseConsultant Case
Logo Lecot

Lecot

Lecot zocht en vond een manier om na te gaan hoe ze het doen als werkgever. Daarnaast ondersteunden Effectis HR-experten bij recruitment, implementeren van een car policy, uitrollen van een traineeship programma en assessments.

Katleen

Katleen is een gevestigde waarde binnen Effectis. Sinds 2015 is ze deel van de community vol Believers die zich dagelijks van hun beste kant laten zien bij klanten. Ze deelt haar ervaringen!

Becosoft

Becosoft zag de noodzaak in van een HR-afdeling, maar had niet de expertise aan boord om die zelf op te zetten. Samen met Effectis is dat gelukt.

Finley

Finley, die sinds 2021 deel uitmaakt van het Effectis-team, vertelt graag over hoe ze het vindt om er als vaste HR-partner te werken.
Orona

Orona

Orona deed beroep op Effectis omdat ze hun missie duidelijk wilden stellen voor de gehele organisatie.

Iasmyn

Iasmyn is sinds enkele jaren lid van de Effectis-community. Als zelfstandige HR-partner vertelt ze graag hoe het tot nu toe is verlopen.
John & Jane

John & Jane

John & Jane werkt in een uitzonderlijke sector zonder 9 to 5. Het bedrijf wou een correct juridisch kader en hun mensen hierin juist informeren.

Tomorrow.be

Alexander Synhaeve wou het HR-beleid van Tomorrow professionaliseren. Door de sterke groei had de organisatie hier nood aan.

Peripass

Peripass groeit, en Leander Naessens, CEO, merkte dat ze verschillende HR-rollen nodig hadden maar de kost van een voltijdse functie niet konden dragen als organisatie.

De Roo

Kristof De Roo en zijn vrouw Griet De Pauw zagen in dat de organisatie een bedrijfsstructuur nodig had, maar konden die niet zelf opzetten.

Pilz

Renaat Vandelanotte, CEO van Pilz Belgium, merkte op dat niemand de nodige tijd en expertise had om enkele theorieën te implementeren.

Marie

Vaste HR-partner Marie kan zich sinds 2021 officieel Believer noemen bij Effectis. Haar focus als HR Partner ligt vooral op start- en scale-ups. Wat vindt ze er tot nu toe van?
Ellen

Ellen

Al van bij het prille begin is Ellen erbij, voornamelijk als zelfstandige HR Partner en als interne HR-manager. Of zoals ze het zelf zegt “de HR van de HRs”. Ze deelt haar ervaringen!

Bo

Bo kan zich al enkele jaren een trouwe “Believer” noemen. Deze enthousiaste spring-in’t-veld deelt mee wat ze vindt van haar samenwerking als vaste HR-partner bij Effectis.
VMA

VMA

VMA wou met de verschillende entiteiten naar één sociaal secretariaat overstappen. Effectis begeleidde de organisatie hierbij.

Kimberly

Sinds 2020 is consultant Kimberly deel van de Effectis-community. Wat zijn haar ervaringen als zelfstandige HR-partner met de focus op payroll?

Nadine

Nadine heeft al enkele jaren op de teller bij Effectis als zelfstandige HR-partner en coach. Sinds 2018 vervoegt ze het team vol enthousiaste Believers. Ze vertelt hoe haar ervaringen zijn!

Umbrosa

Christophe Haemers is CEO en oprichter van Umbrosa. De afgelopen jaren groeide het bedrijf heel sterk, en Christophe voelde dat ze nood hadden aan professionalisering van HR.

Atkore Vergokan

Atkore Vergokan onderging een grote change maar het middle management zat niet op dezelfde golflengte. Via diverse tools pakten we dat aan.

Wil je werken met één van onze experten?

Neem contact met ons op!