HR-professionalisering voor van Cronenburg

HR-officer Alundra Decraemer vertelt:

Het Gentse van Cronenburg is gespecialiseerd in het specifiëren, ontwerpen en produceren van bouwbeslag. Denk hierbij aan deur- en raambeslag en sanitair. In de hoofdzetel in Gent werken 35 collega’s. Daarnaast hebben ze een toonzaal in New York en San Francisco.

Voor welke specifieke nood deed jij beroep op Effectis?

Van Cronenburg is een snelgroeiende kmo. Ik was de eerste HR-medewerker in dienst en daar komen heel wat uitdagingen mee gepaard. We zochten een externe HR-partner die op regelmatige basis ondersteuning kon bieden, als klankbord en om samen HR-beleidsmatige processen uit te schrijven.

Hoe heeft Effectis ingespeeld op die verschillende noden?

Effectis heeft die heel goed beantwoord. HR-expert Katleen ondersteunt me om samen de processen van instroom, doorstroom en uitstroom vorm te geven en ook te implementeren.

Welk effect heeft Effectis op jouw bedrijf?

Dankzij Effectis hebben we nu een volledige professionalisering op vlak van HR. We hebben een goede samenwerking met Katleen om samen het verhaal nog verder uit te schrijven.

Welk effect heeft de samenwerking op jou als persoon?

Ik heb een heel ondersteunend gevoel, zowel door de samenwerking met Katleen als met de andere collega’s van Effectis. Dankzij hen heb ik nu een ervaren HR-collega waarop ik kan terugvallen als klankbord, die kennis doorgeeft en me ondersteuning biedt in alle facetten van human resources.

Waarom zou je Effectis aanraden in jouw netwerk?

Van Cronenburg zou elke kmo aanraden om een extern klankbord te hebben voor HR. En dan zeker Effectis, omdat ze de juiste match maken tussen de noden van het bedrijf en de HR-expert. Effectis heeft ons al op verschillende facetten ondersteund, zowel in coaching als in assessments. Telkens was die match perfect.

Meer testimonials met effect

Loop Earplugs

HR-sparringspartner voor Loop

Loop Earplugs, een wereldwijde start-up, vertrouwt op Effectis voor HR. Van HR-tools implementeren tot recruitment, Effectis versnelt hun groei.

HR mét effect, ook bij jou.