HR kent voor ons geen geheimen.

Het Effectis-team heeft samen meer dan 400 jaar ervaring in HR en expertise in meer dan 30 sectoren. Stel dus gerust je HR-vragen. Zeker dat we kunnen helpen.

effectis expertise hero

Recruitment

We pakken je rekrutering vast en gaan the extra mile om écht de juiste kandidaat te vinden voor de job. No quick fixes, wel kwaliteit. Vandaag en morgen.

effectis recruitment

Professionalisering van HR

Orde creëren in de organische gegroeide HR-chaos of structuur brengen in de HR van je snelgroeiend bedrijf. Wij nemen je HR-beleid vast en professionaliseren waar nodig. Met digitale tools, trainingen en echt veldwerk.

effectis professionalisering

Payroll

Een correcte loonadministratie met tijdige betalingen, fiscale optimalisatie waar mogelijk, de rol van vertaler-tolk met je sociaal secretariaat. Onze experten in payroll zetten je loonbeleid op en voeren het uit. Exact zoals jij het wil.

effectis payroll

Retentie

Je medewerkers bij je houden, ze perspectief geven, hen laten floreren in je bedrijf. Wie droomt daar niet van? Onze HR-professionals bouwen een retentieplan voor je uit, ontwikkelen opleidingsplannen, organiseren interne trainingen,… Samen met het management zorgen we voor een hoge retentie in je bedrijf.

effectis retentie

HR-versterking

Een zwangerschapsrust opvangen of een afzonderlijk HR-gerelateerd project uitwerken? Ook daarvoor kan je op onze HR-professionals met effect rekenen. Binnen de diverse HR-domeinen hebben we ervaren consultants die tijdelijk, voltijds of op projectbasis, je team kunnen versterken. Met een Effectis-expert sta je sterker.

effectis versterking
Benieuwd naar meer HR-projecten? Alle testimonials →

HR mét effect, ook bij jou.