Projectmatige HR-ondersteuning voor VMA

CTO Britta Van Renterghem vertelt:

VMA is een multitechnisch bedrijf met twee belangrijke onderdelen. Enerzijds doen we alles rond gebouwtechnieken, anderzijds zijn we ook actief in de industriële automatisering. We focussen daarbij vooral op grote projecten.

Voor welke specifieke nood deed jij beroep op Effectis?
Binnen VMA wensten we met de verschillende entiteiten naar één sociaal secretariaat te gaan. Ik wou dat project buiten mijn dagdagelijkse werking van HR houden, vandaar dat ik Effectis contacteerde.

Hoe heeft Effectis ingespeeld op die verschillende noden?
Effectis speelde in op onze nood door externe consultant Magali voor te stellen. Zij bleek de perfecte match te zijn voor VMA. Met haar projectmatige aanpak bracht ze de opdracht tot een goed einde.

Welk effect heeft Effectis op jouw bedrijf?
Het plan werd gerealiseerd, wat zonder de ondersteuning van Effectis nooit gelukt zou zijn. Bovendien zorgde Magali ervoor dat we een betere structuur kennen binnen ons HR-team.

Voor mezelf was dit de perfecte manier van werken: de dagelijkse werking werd gewaarborgd terwijl we tegelijkertijd waardevolle projecten kunnen realiseren. Door de opdracht uit handen te geven aan een expert, kreeg ik zekerheid dat het goed zou aflopen en was ik zelf meer op mijn gemak.

Waarom zou je Effectis aanraden in jouw netwerk?
Ik raad Effectis aan in mijn netwerk omdat ik de projectmatige aanpak zeer hard wist te appreciëren. Bovendien merkte ik dat Magali steeds beroep kon doen op de expertise van andere Effectis-collega’s, wat me vooruit hielp in andere projecten.

Meer testimonials met effect

Loop Earplugs

HR-sparringspartner voor Loop

Loop Earplugs, een wereldwijde start-up, vertrouwt op Effectis voor HR. Van HR-tools implementeren tot recruitment, Effectis versnelt hun groei.

HR mét effect, ook bij jou.