HR-plan op maat voor Becosoft

CEO Davy De Coninck vertelt:

Becosoft is actief in de retail en wholesale sector via kassasystem, webshops en hardware. Ze zijn een snelgroeiende ICT-solution provider voor hun klanten, en hun meer dan 40 medewerkers zorgen hiervoor.

Voor welke specifieke nood deed jij beroep op Effectis?
We kozen ervoor om met Effectis samen een HR-plan op te maken, om te bouwen aan een HR-afdeling die er op dat moment nog niet was. We zagen de noodzaak in van zo’n afdeling, maar hadden niet de expertise aan boord om die zelf op te zetten.

Hoe heeft Effectis ingespeeld op die nood?
Vandaag zijn we erin geslaagd om zo’n HR-afdeling in de breedte neer te zetten dankzij onze consultant Marie. Zij was de perfecte match met ons bedrijf, ook omdat ze het gewend was om met scale-ups te werken. Ze kende perfect de groeipijnen van bedrijven zoals het onze.

Welk effect heeft Effectis op jouw bedrijf?
Effectis is erin geslaagd om een draagvlak te creëren voor een HR-afdeling, wat er niet was aan het begin van het traject. Op dit moment is HR volledig geïntegreerd in de onderneming en is het echt een afdeling geworden waar iedereen in de onderneming de noodzaak van inziet.

Het creëren van een plaats voor HR waar er geen voedingsbodem voor was, is de verdienste van Effectis vandaag.

De samenwerking heeft ervoor gezorgd dat ik als zaakvoerder gaan inzien ben dat HR echt heel belangrijk is. Ik zie nu het nut enorm in van een strategisch partnership tussen HR en management. Het grootste effect op mij is de aandacht voor het inzien van het strategisch nut van een goede HR business partner en het samen met HR bouwen aan een goed bedrijf. Dat is wat Effectis voor mij het meeste veranderd heeft.

Waarom zou jij Effectis aanraden in jouw netwerk?
Ik zou Effectis aanraden in mijn netwerk omdat het een goede partner is die steeds de juiste consultant op de plaats kan zetten. Dat is de reden waarom alle trajecten die we samen met Effectis doorlopen hebben succesvol geweest zijn, mede door de verdiensten van onze project manager.

Meer testimonials met effect

Loop Earplugs

HR-sparringspartner voor Loop

Loop Earplugs, een wereldwijde start-up, vertrouwt op Effectis voor HR. Van HR-tools implementeren tot recruitment, Effectis versnelt hun groei.

HR mét effect, ook bij jou.