HR-diensten die je team ondersteunen.
En je bedrijf doen groeien.

IN HOUSE HR · TRAINING · COACHING · ASSESSMENT · SOCIAALJURIDISCH ADVIES

HR-diensten met effect

In-house HR-partner

Een HR-expert waarop je kan bouwen. Van payroll en rekrutering tot het opzetten van een loonbeleid en het voeren van functioneringsgesprekken. Reken op ons voor de professionalisering en uitvoering van alle HR-taken in je bedrijf.

Sociaaljuridisch advies

Juristen die je verder helpen met sectorale vragen, arbeidsreglementen, juridische loonoptimalisatie en meer, vanuit een sterke HR-achtergrond. Eenvoudig te bereiken en oplossingen in klare taal. Dat is sociaaljuridisch advies met effect.

Scans

Een duidelijk beeld van HR-processen in je bedrijf op basis van diverse scans: eNPS, sociale audit, HR-barometer en reward check-up. Steeds in samenwerking met het HR-team en/of management.

Assessments

Grondige analyses van medewerkers en sollicitanten om het maximum uit je team te halen, vandaag en in de toekomst. Van psychologische testen en vragenlijsten tot diepte-interviews en rollenspel. Uitgevoerd door HR-experten, digitaal of fysiek.

Training & coaching

Persoonlijke en interpersoonlijke training en coaching sessies rond communicatie, teammanagement, leiderschap en meer. Gegeven door ervaren HR-professionals én trainers, opgebouwd op maat van je bedrijf en je team.

Staat er bij onze diensten niet wat je zoekt maar heeft het toch een sterke HR-insteek? Wil je meer positief effect in je HR en minder gedoe? Dan helpen we je graag verder.

HR mét effect, ook bij jou.