Een correct juridisch kader met begeleiding voor John & Jane

Managing partner Katrien Vermeire vertelt:

John & Jane is een audiovisueel productiebedrijf gespecialiseerd in klank, licht, video, en stage design  op live events. Hun scope ligt voornamelijk op corporate events maar ze doen evenzeer festivals, private events en beurzen.

Voor welke specifieke nood deed jij beroep op Effectis?
We zitten in een zeer uitzonderlijke sector waar 9 to 5 eigenlijk niet bestaat. We wilden daar echt wel een wettelijk kader rond hebben en onze mensen goed begeleiden en juist informeren, in een correct juridisch kader. Van zo’n zaken hebben we zelf geen kaas gegeten, vandaar dat we aanklopten bij Effectis.

Hoe heeft Effectis ingespeeld op die verschillende noden?
Ze zetten zeer professionele mensen in, met kennis van zaken. Zo speelden zij in op de noden die wij specifiek hebben.

Welk effect heeft Effectis op jouw bedrijf?
Effectis heeft een zeer positief effect op ons bedrijf. Onze mensen hebben een aanspreekpunt waarbij ze terecht kunnen over al hun HR-vragen. Ook als manager word je ontlast voor alle zaken van HR waar wij niet altijd de tijd voor hebben. Nu ligt onze human resources in de handen van mensen die er heel veel van af weten.

Welk effect heeft de samenwerking op jou als zaakvoerder?
De samenwerking geeft voor mij als persoon een gerust gevoel. Effectis ondersteunt ons twee dagen per week. Ik word gerapporteerd, geïnformeerd en daarnaast zijn ze voor mij ook een klankbord. Dat zorgt voor een vorm van rust.

Waarom zou je Effectis aanraden in jouw netwerk?
Ik heb Effectis al immens veel aangeraden in mijn netwerk van ondernemers, omdat ik denk dat HR een zeer belangrijk onderdeel is voor elke onderneming. We zitten op dit moment in een war for talent. Je kan dan als bedrijf echt het verschil maken als je correct omgaat met je medewerkers op een positieve manier. En daarbij helpt Effectis ons elke dag.

Meer testimonials met effect

Loop Earplugs

HR-sparringspartner voor Loop

Loop Earplugs, een wereldwijde start-up, vertrouwt op Effectis voor HR. Van HR-tools implementeren tot recruitment, Effectis versnelt hun groei.

HR mét effect, ook bij jou.