HR-partner voor een groeiend Arenal

CEO Mattias Van Holm vertelt:

Arenal is een keten van sportclubs met de focus op padel. Ze zijn actief in volledig België en ook in het zuiden van Nederland. Vandaag hebben ze twaalf clubs, waarvan tien in België en twee in Nederland.

Voor welke specifieke nood deed jij beroep op Effectis?

We zitten volop in de groeifase met Arenal. Er was nood aan een HR-manager om verdere groei mogelijk te maken. Onze mensen zijn de motor van ons bedrijf, dus het is voor ons heel belangrijk dat we daar de nodige ondersteuning in hebben. Die vacature invullen verliep moeilijk, vandaar dat we de samenwerking aangingen met Effectis om ondertussen verdere stappen te nemen op vlak van human resources.

Hoe heeft Effectis ingespeeld op die verschillende noden?

We leerden Effectis kennen via de HR-partner zelf die haar agenda kon vrijmaken om als HR-manager aan de slag te gaan bij Arenal. Daarnaast is er ook ondersteuning voor onze payroll en sociaaljuridische vragen.

Welk effect heeft Effectis op jouw bedrijf?

Arenal zit momenteel in volle groei, dus er zijn tal van menselijke uitdagingen die vandaag op ons pad komen. Het is zeer essentieel voor ons om de zaken snel te kunnen aanpakken om die groei mogelijk te maken. Daarin speelt Effectis een zeer belangrijke rol in, die met hun expertise op het gebied van HR ons ondersteunen.

Welk effect heeft de samenwerking op jou als persoon?

Voor mij als CEO is het belangrijk dat de mensen binnen de organisatie ook initiatief en verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen. Je merkt dat de HR-experts van Effectis die daarin ondersteuning bieden heel wat expertise in huis hebben om dat op een zeer goede manier aan te pakken.

Waarom zou je Effectis aanraden in jouw netwerk?

De belangrijkste reden voor het mij om Effectis aan te raden, zijn de mensen die werken voor Effectis. De drive die daar aanwezig is, naast de expertise, is een erg welgekomen ondersteuning voor een bedrijf als de onze die in volle groei is.

Meer testimonials met effect

HR mét effect, ook bij jou.