Een stabiele HR-basis voor Keypoint

Jonathan Goderis, co-founder van Keypoint vertelt:

Keypoint is een digitaal platform voor gebouwbeheerders met twee hoofdactiviteiten: software ontwikkelen voor technisch gebouwbeheer en gebouwen herstellen in naam van verzekeringsmaatschappijen. Het team bestaat momenteel uit 20 FTE’s.

Voor welke specifieke nood deed jij beroep op Effectis?
Naarmate Keypoint groeide, beseften we dat we hulp nodig hadden bij HR-management, een gebied waarin we weinig ervaring hadden. We stonden voor uitdagingen zoals het uitschrijven van arbeidsreglementen en competentieprofielen of de integratie met Officient. Het doel was om een stabiele HR-basis te hebben om onze verdere groei op verder te laten bouwen.

Hoe speelde Effectis in op die nood?
We startten een project van zes maanden met HR-experte Stephanie. Zij bepaalde strategisch mee wat moest aangepakt worden, en voerde dat dan ook uit. Samen evalueerden we steeds wat ze had uitgevoerd, om dan over te gaan naar de volgende taak.

Welk effect heeft Effectis op jouw bedrijf?
De samenwerking met Effectis heeft onze organisatie aanzienlijk versterkt. Onze HR-structuur is nu stabiel voor verdere groei. Heel wat van Stephanies verantwoordelijkheden zijn overgeheveld naar onze Office Manager, die dankzij Stephanie sterker in haar schoenen staat om die uit te voeren.

Voor mij was het vooral een grote gemoedsrust, weten dat een expert onze HR-pijnpunten aanpakte en correct implementeerde. Het gaf me de vrijheid om me te concentreren op de groei en ontwikkeling van Keypoint.

Waarom zou jij Effectis aanraden in jouw netwerk?
Ik raad Effectis aan voor hun luistervaardigheid, om écht te begrijpen wat onze wensen, noden en doelen waren. Bovendien voeren ze de gestelde doelen effectief uit, waardoor ik als co-founder geen extra tijd hoefde te besteden aan het controleren of bijstellen van de uitgevoerde taken.

Meer testimonials met effect

Loop Earplugs

HR-sparringspartner voor Loop

Loop Earplugs, een wereldwijde start-up, vertrouwt op Effectis voor HR. Van HR-tools implementeren tot recruitment, Effectis versnelt hun groei.

HR mét effect, ook bij jou.