Een professioneel HR-beleid voor Tomorrow.be

CEO Alexander Synhaeve vertelt:

Tomorrow is een recruitment-marketing bedrijf. Wij leggen de brug tussen marketing en rekrutering om bedrijven te helpen rechtstreeks kandidaten aan te trekken. We zetten videomarketing op om via sociale media te rekruteren.

Voor welke specifieke nood deed jij beroep op Effectis?
We deden beroep op Effectis om ons HR-beleid te professionaliseren. We groeiden de afgelopen tijd sterk en hadden nood aan professionalisering bij onboarding, ontwikkelingsgesprekken, coachinggesprekken en screening en selectie van kandidaten voor specifieke vacatures.

Hoe heeft Effectis ingespeeld op die verschillende noden?
We waren specifiek op zoek naar iemand met agency-ervaring in de sector van video. Binnen de Effectiscommunity paste Marie daar volledig in. Marie hielp ons heel gericht en zette samen met ons het HR-beleid op punt. Ze was daarnaast een goede sparringpartner voor ons.

Welk effect heeft Effectis op jouw bedrijf?
Het effect was heel positief: we werden heel goed begrepen en kregen concrete oplossingen aangeboden. Op het einde van de samenwerking hielden we ook Insightstrainingen. Hier was het hele team bij betrokken, hun persoonlijkheden werden in kaart gebracht en iedereen ervaarde dat als erg waardevol. Het is bovendien een fundament voor ons om samen op verder te bouwen.

Welk effect heeft de samenwerking op jou als zaakvoerder?
Het effect op mij als persoon is ook positief. Het heeft me doen stilstaan bij bepaalde zaken en het belang van een goed HR-beleid: uiteindelijk zijn je mensen het fundament van je bedrijf. Als je mensen groeien, groei je als bedrijf uiteraard ook.

Waarom zou je Effectis aanraden in jouw netwerk?
Ik zou Effectis aanraden in mijn netwerk omdat zij een zeer professionele organisatie zijn die heel snel en kort op de bal reageren. Ze hebben daarnaast een brede poule van professionals en kunnen voor zeer specifieke problemen de juiste mensen naar voren brengen. Dat is voor mij echt een aanrader!

Meer testimonials met effect

HR mét effect, ook bij jou.