Aantrekken van de juiste medewerkers. Kwalitatief, met een langetermijnvisie.

Als recruitment partner zorgen wij voor de juiste medewerker op de juiste plaats. We gaan the extra mile om dé beste match te vinden voor de job. We zoeken niet alleen de juiste mensen, we helpen je ook met kwalitatieve instroom te krijgen via sprekende vacatures, het opstellen van arbeidscontracten en meer. Recruitment? Effectis!

Herkenbare HR-issues?

Foute instroom

Onze recruiters houden je vacatures tegen het licht, analyseren je huidige instroom en passen de vacature en communicatiekanalen aan waar nodig. Dankzij onze jarenlange ervaring in meer dan 30 sectoren kennen we de do’s and don’ts in recruitment, ook voor jouw bedrijf.

Geen sollicitanten

Ook als je geen reactie krijgt op een vacature helpen onze recruiters je verder. We zoeken zelf actief naar mogelijke kandidaten via ons uitgebreid netwerk én passen bestaande communicatie aan om de gewenste sollicitanten aan te spreken.

Te weinig starten

Onze HR-experten in werving en selectie staan je bij in het opmaken van een aantrekkelijk loonpakket. We toetsen het aanbod af met de markt en doen suggesties om jouw pakket anders en waar mogelijk beter te maken.

Andere

Nieuwe medewerkers rekruteren, is een kunst geworden. Het aanbod is schaars en de vraag vaak groot. Onze recruitment experten helpen je succesvol mensen aan te trekken en te behouden.

Recruitment: Effectis maakt het verschil

Lange termijn

Geen quick fixes maar kwalitatieve kandidaten die écht passen in de functie.

Visie

Weten wie je zoekt en daarop verder bouwen.

Ervaring

Minimum 5 jaar ervaring als recruiter om snel én effectief te schakelen.

HR mét effect, ook bij jou.