HR-versterking. Lange of korte termijn. Alle HR-functies.

We zijn er voor je HR-departement wanneer het nodig is. Onze experten staan klaar om een zwangerschapsrust te overbruggen of een specifiek HR-project op te nemen en uit te werken. Welk HR-domein het ook is, je kan op ons rekenen. Want met een Effectis-expert sta je sterker.

Herkenbare HR-issues?

Zwangerschapsrust

Hoera, een baby! Laat je collega met een gerust hart genieten van het kleine wonder terwijl onze HR-experten haar HR-taak tijdelijk overnemen. Van allround HR tot payroll en rekrutering, dankzij onze ervaring is het plug-and-play.

Onverwachte langdurige afwezigheid

Niemand plant een burn-out of ziekte. Helaas gebeurt het vaker én moet het bedrijf of team wel verder draaien. Onze HR-experten kun je snel inschakelen waar nodig. Dankzij hun ervaring is de inwerktijd kort en volgen de resultaten snel.

Onverwacht HR-project

Cafetariaplannen worden in het leven geroepen, opleidingsplannen zijn plots verplicht. Wat de onverwachte HR-situatie ook mag zijn, wij helpen je verder. Onze HR-experten zijn snel inzetbaar om het HR-project vast te nemen en uit te voeren, zonder de dagdagelijkse werking van het HR-team te verstoren.

Andere

Wat de situatie ook is, onze HR-experten staan klaar om je tijdelijk te versterken. Van 1 dag tot meerdere jaren, je kan op onze expertise rekenen.

HR versterking: Effectis maakt het verschil

Kwaliteit

Wat we doen, doen we goed. Dankzij ons ervaren team heb je snel resultaat.

Altijd dichtbij

We zitten effectief bij jou op kantoor, vanaf dag 1.

Netwerk

Één expert in-house, 60 achter de schermen. Ook voor tijdelijke opdrachten.

HR mét effect, ook bij jou.