Professionele ondersteuning in HR. Vastpakken, structureren en uitvoeren.

We brengen structuur in de HR van snelgroeiende bedrijven en rust in de chaos. Van tijdige uitbetalingen en aangiftes tot haalbare opleidingsplannen en gedetailleerde functiebeschrijvingen, onze HR-consultants brengen je HR-beleid up-to-date.

Herkenbare HR-issues?

HR krijgt onvoldoende aandacht

Onze HR-professionals brengen structuur in je HR-organisatie en geeft je personeelsbeleid de aandacht die het verdient. Wij zorgen voor je HR-beleid en medewerkers. En jij, als zaakvoerder, krijgt weer tijd om te ondernemen. Een win-win dus!

Steeds net op tijd, of te laat

Dankzij onze HR-expert aan boord staat je bedrijf binnenkort bekend voor zijn tijdige uitbetalingen, aangiftes en professionele HR-administratie. Grondig en op maat van jouw bedrijf. Reglementair in orde en met tevreden medewerkers.

Foute aanwerving

Snel aanwerven kan en is goed, als het binnen het juiste kader gebeurt. Onze consultants zorgen voor het juiste professionele HR-kader zodat aanwervingen snel én goed kunnen gebeuren. Zo win je 2 keer tijd en geld.

Andere

Onze ervaren HR-consultants helpen je met het professionaliseren op alle HR-domeinen. Van rekrutering en arbeidscontracten tot opleidingsplannen en payroll. Met ons zet je de volgende stap naar een professionele werkomgeving.

Professionaliseren HR: Effectis maakt het verschil

Kwaliteit

Alleen ervaren HR-consultants staan je bij.

Op maat

Vastpakken wat nodig is, laten wat goed loopt.

Groeit mee

Afhankelijk van de nood een HR-expert ter plaatse.

HR mét effect, ook bij jou.