Loonadministratie on point. Op maat, uitvoering en advies.

We zorgen voor een sterk loonbeleid, vlotte loonadministratie en loonverwerking. We zijn het contact met je sociaal secretariaat en ontzorgen jou. Geen gedoe, tevreden medewerkers, elke maand opnieuw.

In-house of remote, dat bepaal je zelf. Voor ons is het belangrijk dat je een payroll-oplossing kiest die past bij je bedrijf en je team.

Herkenbare HR-issues?

Laattijdige verwerking timesheets

Dankzij de opvolging van onze payroll-experten geraken timesheets tijdig binnen en kun je lonen tijdig uitbetalen. Wij nemen de opvolging en het uitbetalingsproces van je over. We implementeren processen en ‘zitten erachter’. Een zorg minder, met effect.

Sociaal secretariaat Babylon

Wij spreken de taal van je sociaal secretariaat. We maken de nodige documenten op, integreren tools waar nodig en zorgen voor een vlot verloop van de maandelijkse, kwartaal- en jaaraangiften.

Juridisch kluwen

Onze sociaaljuridische experten helpen je bij het opmaken van een interessant loonpakket op maat van je medewerkers en je bedrijf. We weten wat kan en mag of zoeken het voor je uit.

Veel vragen, geen antwoord

Onze payroll-consultants zijn van alle payrollmarkten thuis. Wij vangen de vragen van medewerkers voor je op, werken oplossingen uit en toetsen af wat kan en mag. Onze consultants kunnen ook bij elkaar terecht voor best practices en advies. Wij zorgen dus bij veel vragen op een onderbouwd en correct antwoord.

Andere

Payroll-experten zijn vaak het centraal punt voor allerlei directe en indirecte loonvragen. Door onze ervaring en ons netwerk helpen wij je bedrijf en je team verder.

Payroll: Effectis maakt het verschil

A-Z kennis

Één expert in-house, 60 achter de schermen.

Lange termijn

Operationeel uitvoeren en structuur opbouwen.

Altijd dichtbij

We zitten effectief bij jou op kantoor.

HR mét effect, ook bij jou.