Medewerkers verbinden met je bedrijf. Vandaag en morgen.

We zorgen dat je bedrijf alle tools heeft om medewerkers te laten floreren in je bedrijf. Om ze aan je bedrijf te binden op een positieve manier. Met digitale tools en teamactiviteiten maar ook met persoonlijke ontwikkelingstrajecten en een sterk ontwikkeld HR-beleid. 

Herkenbare HR-issues?

Hoog ziekteverzuim

Een uitgewerkt HR-beleid en een werkbare bedrijfscultuur helpen significant in het terugdringen van het ziekteverzuim in bedrijven. Onze HR-experten zorgen voor opvolging, structuur en de juiste interne communicatie om ziekteverzuim terug te dringen.

Gebrek aan ontwikkelingsplan

Onze HR-professionals zetten ontwikkelingsplan op, op maat van je medewerkers, hun functie en je bedrijf. Een positief effect verzekerd!

Geen langetermijnperspectief

Iedereen wil weten waar het schip naartoe vaart. Zeker als je geëngageerde medewerkers wil. Wij zorgen voor perspectief in functies en voor je medewerkers via organigrammen, opleidingstrajecten en vertaling van de visie van het bedrijf naar de functies van je medewerkers.

Andere

Retentie in bedrijven verbeteren is werken op vele kleine puntjes. Zit je met een specifiek probleem rond retentie in je bedrijf? Bespreek je case met onze business managers. Onze experten helpen graag verder.

Retentie: Effectis maakt het verschil

In-house

Wij zijn aanwezig op kantoor en zitten bij je team. Zo voelen en horen we wat er leeft.

Klare taal

Onze bevindingen zijn duidelijk, onze acties ook. Zo kan je echt verder.

Ervaring

Jarenlange ervaring op retentiedossiers levert snel resultaat.

HR mét effect, ook bij jou.