PAYROLL

Jouw payroll in handen
van een expert

Advies en ondersteuning. Professioneel en persoonlijk.

Alles voor
een efficiënte
verloning

Hoe zorg je dat jouw onderneming correct, tijdig en optimaal verloont? Hoe kan je jouw HR- en payrollprocessen optimaliseren? En hoe blijf je altijd in orde met de nieuwste wetgeving?

Effectis kan je helpen met payrollondersteuning op maat. Wij leveren onafhankelijk advies en begeleiding voor alles wat met payroll te maken heeft. Bijvoorbeeld om een tijdsregistratiesysteem te implementeren, om een sociaal secretariaat te kiezen dat matcht met je organisatie, of om de mogelijkheden te verkennen van een nieuw bonussysteem.

Payrollservices op maat

Payroll-scan

Op zoek naar een analyse van je payroll? Wij brengen alles in kaart en geven je daarna gericht advies.

Payroll- en admin expert

Een expert van Effectis neemt bij jou de loonadministratie in handen, geeft antwoord op de vragen van werknemers en optimaliseert je payroll-proces.

Payroll on demand

Een expert van Effectis lost loongerelateerde vraagstukken op vanuit de praktijk en helpt jouw payroll volledig op orde te brengen.

Creëer ruimte
voor mensen

Bij Effectis nemen we graag de taken over die een grote druk leggen op jouw HR. Wil je beginnen met ecocheques? Wij werken het uit. Vragen over vakantiegeld? Geen probleem. Op zoek naar een nieuwe regeling voor overuren, maar je raakt niet wijs uit al die verschillende paritaire comités? Wij zoeken het voor jou uit.

Zo kan jouw focus weer liggen op de mensen, de strategie én op je bedrijfsdoelstellingen.

Vragen over payroll as a service?

Contacteer Olivia

Tijd voor een analyse van jouw payrollproces?

Met onze Payroll-scan brengen we je hele loonadministratie in kaart. We geven je inzicht en aanbevelingen om jouw payroll te optimaliseren en in orde te brengen met alle regelgeving.

Met die inzichten kan je dan zelf aan de slag of je kan het volledig overlaten aan een expert van Effectis.

 

Vragen over payroll as a service?