Payroll as a service: wanneer continuïteit belangrijk is

Een onderbouwd en soepel draaiend loonbeleid is belangrijk om je medewerkers tevreden te houden. Maar hoe zorg je voor een feilloze loonadministratie, ongeacht de omstandigheden?

Met Payroll as a Service dus!

Onze service: continuïteit

Wanneer je kiest voor Payroll as a Service, ben je verzekerd van een dynamische payroll-dienstverlening met resultaat. Een team (en niet één persoon) staat in voor de verwerking van je loonadministratie en sociaaljuridische ondersteuning wanneer jij, je bedrijf of je team het nodig heeft.

In tegenstelling tot de klassieke in-house payroll dienstverlening, hoef je niet te wachten op je vaste dag of rekening te houden met vakanties of onverwachte afwezigheden.

We staan altijd voor je klaar, zodat je payroll soepel loopt en blijft lopen.

Hoe het werkt

Met Payroll as a Service zorgt Effectis voor al je payroll-administratie, zoals het hoort. Dat gebeurt digitaal en zonder zorgen. Ons team van deskundige experts staat altijd paraat om jouw vragen te beantwoorden en te zorgen voor de juiste verwerking van je loonadministratie en alle juridische sociale verplichtingen.

Wij zijn er wanneer de vragen zich voordoen en de loonadministratie dat nodig heeft. Geen vaste dagen dus of vaste uren maar altijd iemand beschikbaar om je verder te helpen.

Voordelen

  • Continuïteit: doorlopende dienstverlening zodat je loonadministratie vlot blijft lopen, ongeacht de omstandigheden
  • Sociaaljuridische ondersteuning: interne expertise beschikbaar zodat je ook voldoet aan alle regelgeving
  • Flexibiliteit: geen vaste dagen of tijdsbeperkingen

Met Payroll as a Service kan je rekenen op de continuïteit die je payroll nodig heeft. Je payroll-administratie blijft soepel draaien, ongeacht de omstandigheden, en je kunt je richten op de groei en ontwikkeling van je organisatie.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met deze dienst of andere? Let’s talk!

Lees meer!

HR met effect

Smaakt naar meer? Wij helpen je op weg.

Krijg onze nieuwsbrief!