Loontransparantie voor bedrijven; een verplichting vanaf 2026?!

Wat zal je leren in de webinar?

De nieuwe Europese richtlijn heeft een ingrijpende invloed op jouw loonbeleid. Vanaf 2026 ben je als bedrijf verplicht om een transparant loonbeleid te introduceren om zo de loonkloof te dichten.

Een belangrijke stap voorwaarts, maar wat betekent dat concreet? Is jouw bedrijf klaar voor deze verandering? Hoe implementeer je het en welke invloed heeft het op zowel werkgevers als medewerkers?

Effectis belicht in deze sessie het belang van loontransparantie en hoe het bijdraagt aan een eerlijke verloningsstructuur binnen jouw organisatie.

We begrijpen dat deze verandering uitdagend kan zijn. Daarom bieden we je tijdens deze sessie waardevolle inzichten en praktische tips om de loonkloof aan te pakken en een transparant loonbeleid succesvol te implementeren in jouw bedrijf.

2026 lijkt nog veraf, maar nu handelen biedt voordelen in een krappe arbeidsmarkt!

 

Deze replay bevat alle slides en audio van de live sessie op 8 februari 2024 in Destelbergen. Hou hier rekening mee: de sprekers zijn duidelijk verstaanbaar; aanwezigen die vragen stellen, zijn veel stiller.

Webinar gemist? Bekijk de replay!

Laat je gegevens na en we sturen de replay naar je inbox!

Meer webinars?

Recruitment meets marketing

Recruitment meets marketing

Dompel je onder in de synergie tussen marketing en rekrutering. In dit webinar onthullen Bo en Jade hoe recruiters, zelfs zonder marketingachtergrond, de kracht van marketing kunnen benutten.

Lees meer →

HR met effect

Smaakt naar meer? Wij helpen je op weg.

Krijg onze nieuwsbrief!