Structurele HR-ondersteuning door ervaren HR-experten. In je bedrijf, met effect.

Als HR-partner zijn we écht een deel van je team. We pakken je HR vast, structureren en voeren uit. Waar je bedrijf ons nodig heeft, zorgen wij voor HR met effect.

Herkenbare HR-issues?

Te weinig instroom op vacatures

Als in-house HR-partner nemen we het actief rekruteren op ons, verhogen we de aantrekkelijkheid van je openstaande vacatures en pakken we je employer branding strategie vast.

Stijgend ziekteverzuim

Een in-house expert werkt niet alleen aan de instroom maar ook aan het behoud van medewerkers in je bedrijf. We zorgen voor gestroomlijnde HR-processen en heldere communicatie.

Laattijdige HR-administratie

Met de nodige processen, tools en mankracht, is HR-administratie best eenvoudig. Onze in-house HR-partners zorgen voor tijdige uitbetalingen, structuur en rust. Een verademing voor iedereen.

Onzekerheid over arbeidscontracten

Wij zorgen dat je arbeidscontracten sociaaljuridisch kloppen, eindeloze addendums eindelijk geïntegreerd worden, er sterke contractstandaarden zijn,… Kortom, duidelijke contracten en tevreden medewerkers.

Andere

Een in-house HR-partner doet nog veel meer: opleidingsplannen opmaken, teambuildings organiseren, vakantieplannen maken, FIP’s installeren,… Op een in-house HR-partner mag je rekenen voor al je HR-vragen, -zorgen én -oplossingen.

In-house HR-partner: Effectis maakt het verschil

Altijd dichtbij

We zitten effectief bij jou op kantoor.

Snel schakelen

We kennen je bedrijf en je medewerkers écht.

Netwerk

Één expert in-house, 60 achter de schermen.

HR mét effect, ook bij jou.