Upcoming events

Hou me op de hoogte van komende events bij Effectis.

Wat mag je verwachten?

HR is voortdurend in beweging en Effectis begrijpt de unieke behoeften en uitdagingen van kmo’s. Onze evenementen en infosessies zijn speciaal ontworpen om inzichten en oplossingen te bieden die passen met jouw bedrijf. Of het nu gaat om nieuwe HR-strategieën, loonadministratie of andere HR-zaken; onze events zijn een bron van waardevolle kennis- en netwerkmogelijkheden.

 

Mis geen enkele kans om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Vul je gegevens in en wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve evenementen, infosessies en webinars.

Planning

De planning en duur van onze sessies zijn steeds afhankelijk van het onderwerp. Sowieso mag je ervan uitgaan dat je alle belangrijkste informatie over het onderwerp meekrijgt en er achteraf ruimte is waarin we al jouw vragen beantwoorden.

Spreker(s)

Onze infosessies worden steeds gegeven door HR-experts met kennis van zaken. Het zijn ervaren professionals die hun kennis graag delen in klare taal. Geen ingewikkelde jargon maar concrete en praktische inzichten die je direct in jouw bedrijf kunt toepassen.

Need to know

Voor wie?
Onze sessies zijn er voor elke zaakvoerder of HR-medewerker die geïnformeerd wil worden over diverse hot topics binnen HR.

Locatie
De infosessies zijn steeds op andere locaties in West- of Oost-Vlaanderen.

Verhinderd?
Ben je verhinderd, dan kan een collega in jouw plaats deelnemen op voorwaarde dat hij/zij in het bezit is van jouw inschrijving.

Wil je er bij zijn?

Vul je gegevens in zodat we jou via mail op de hoogte kunnen houden.

Meer op de academy?

HR met effect

Smaakt naar meer? Wij helpen je op weg.

Krijg onze nieuwsbrief!