Effectis versterkt zich met Beanmachine

Effectis bundelt de krachten met Beanmachine, expert in leiderschap, en breidt zo aanbod HR-diensten uit. Hiermee nemen we ook stappen in het veroveren van de Antwerpse en Brusselse markt.

Complementaire diensten

“Bij Effectis kijken we voortdurend hoe we onze klant, de Vlaamse kmo, nog beter kunnen servicen binnen het brede domein van HR. De vraag naar begeleiding en advies rond leiderschap als ondernemers en binnen teams stijgt al enkele jaren.”

Beanmachine is een echte referentie binnen dat topic, deelt dezelfde waarden als Effectis én zat bij onze kennismaking op een kantelpunt in verdere professionalisering. Een gelukkig toeval dus en een perfecte match qua ambitie en cultuur bleek later,” vertelt Olivia Coudenys, gedelegeerd bestuurder van Effectis.

Naam blijft bestaan

Beanmachine blijft zijn werking en dienstverlening onder eigen naam verderzetten. Voor de klanten van Beanmachine verandert er dus weinig. De Effectis-klanten kunnen dan weer beroep doen op een uitgebreider aanbod in HR-dienstverlening, met hetzelfde positief effect van HR dat werkt.

“Beanmachine is een gekende naam in de wereld van leadership, met een duidelijke positionering en herkenbaarheid. Het zou vreemd zijn deze te laten verdwijnen. Beanmachine en Effectis blijven als merk dus naast elkaar bestaan,” aldus Olivia Coudenys.

Antwerpen en Brussel

Het partnership met Beanmachine bezorgt Effectis ook voor een stevige voet aan grond in Antwerpen en Brussel. Voor Effectis, met West-Vlaamse roots en een grote klantenportefeuille in Oost- en West-Vlaanderen, een mooie opportuniteit.

Olivia Coudenys: “Antwerpen en Brussel waren sowieso onze volgende groeiregio’s. In West- en Oost-Vlaanderen zijn we al een gekende naam, in Antwerpen en Brussel werken we sterk aan de opbouw van onze naamsbekendheid. Dankzij de versterking met Beanmachine nemen we hier snel stappen voorwaarts. We kijken er alvast naar uit om samen mooie projecten op te zetten in de regio.”

Lees meer!

HR met effect

Smaakt naar meer? Wij helpen je op weg.

Krijg onze nieuwsbrief!