Spreek klare taal in HR: Hoe lastige boodschappen brengen?

Wat zal je leren in de webinar?

Of het nu gaat om feedback geven of andere delicate onderwerpen; een open en transparante communicatie is essentieel als HR-professional.

Misschien niet jouw favoriete opdracht, maar soms is het noodzakelijk om een moeilijk gesprek te voeren met medewerkers. Hoe zorg je er dan voor dat je boodschap duidelijk en effectief is, en de relatie met je gesprekspartner versterkt in plaats van ondermijnt?

Dit interactieve webinar geeft je krachtige tools en waardevolle tips die je helpen om helder en effectief te communiceren.

We focussen op praktijkvoorbeelden vol direct toepasbare tips, specifiek afgestemd op jouw dagelijkse realiteit als HR-medewerker.

Ontdek de kracht van klare taal en hoe deze essentieel is voor succesvolle HR-communicatie!

 

Over de sprekers

Heleen Maenhout is HR-expert bij Effectis. Ze deelt praktische tips en inzichten om zelfs de meest uitdagende boodschappen met vertrouwen over te brengen.

Bo Van de Kerckhove, Talent Partner bij Effectis, werkte jarenlang als HR-expert bij klanten. Die ervaring zorgt voor een schat aan ervaring binnen dit topic.

 

Voor wie?

Dit webinar is voor jonge HR-professionals met een eerste werkervaring die willen bijleren over dit topic.

Webinar gemist? Bekijk de replay!

Laat je gegevens na en we sturen de replay naar je inbox!

Meer webinars?

Recruitment meets marketing

Recruitment meets marketing

Dompel je onder in de synergie tussen marketing en rekrutering. In dit webinar onthullen Bo en Jade hoe recruiters, zelfs zonder marketingachtergrond, de kracht van marketing kunnen benutten.

Lees meer →

HR met effect

Smaakt naar meer? Wij helpen je op weg.

Krijg onze nieuwsbrief!