Employer Net Promoter Score

Weten wat er leeft binnen je organisatie, is goud waard. Maar hoe krijg je een eerlijk antwoord en een volledig beeld van je bedrijf, de sfeer en wat beter kan?

eNPS werkt op anonieme basis, is eenvoudig te implementeren en geeft je een duidelijk antwoord op je vragen zonder slapende honden wakker te maken. Tijd voor een veilig inzicht in je bedrijf als werkgever!

eNPS

De praktische kant

De resultaten van een eNPS-bevraging zijn het lanceerplatform voor nieuwe HR-initiatieven in je bedrijf. Zo kan je op basis van de feedback werken aan het loonbeleid, nieuwe functieomschrijvingen, …

Die resultaten krijgen we door een zeer korte, anonieme, online bevraging bij je medewerkers. Maximaal 3 slim gekozen vragen die heel wat informatie geven zonder medewerkers te verontrusten.

De eNPS scan bestaat standaard uit een bevraging en rapportage. Wat hebben we geleerd uit de resultaten en hoe ziet hierdoor je HR-prioriteitenlijst eruit?

Naast de klassieke online bevraging kan je de eNPS-methode uitbreiden met individuele gesprekken (1 uur) met alle betrokkenen om diepgaandere informatie te krijgen rond bepaalde HR-domeinen in je bedrijf.

En nu?

Dankzij de prioriteitenlijst met HR-initiatieven kan je actief in je bedrijf aan de slag om een nog betere werkgever te worden.

Heb je zelf geen tijd om hiermee aan de slag te gaan? Dan kan je op onze HR-experten rekenen. Als in-house HR-partner zetten we de nieuwe initiatieven in gang en volgen de resultaten op. Zo zorgen we voor een positief effect van HR dat werkt.

HR mét effect, ook bij jou.