“Als freelancer zit je vaak in een eenzame positie, en dan is het fijn deel uit te maken van Effectis waar kennisdeling en plezier in het werk mooi samengaan!”

Virginie

HR-partner
“Je komt op de meest uiteenlopende plekken met de meest diverse persoonlijkheden. Elke dag en opdracht is anders. Je kan uitblinken en kan rekenen op expertise van anderen.”

Bo

HR-partner
“De screening van consultants gebeurt erg goed, want ook de andere Believers zijn top in hun vak. De diversiteit van het team zorgt voor kennisdeling en groei van elke consultant op zich!”

Sylvie

HR-partner

Ons team

Het Effectis-team bestaat uit zo’n 55 consultants (of Believers, zoals we ze graag noemen). Onze HR-experten worden geïnspireerd, opgeleid en gemotiveerd om dagelijks het beste van zichzelf te geven bij onze klanten. Het zijn één voor één toppers! We zijn een hechte groep van gedreven experts die houden van praktische oplossingen en klare taal. Doordat de Believers voornamelijk bij klanten zitten, organiseert Effectis regelmatig momenten om het groepsgevoel te versterken en in een ontspannen sfeer andere collega’s te ontmoeten en te leren kennen.

Talent partner

Als Talent Partner gaat Tiffany met heel veel goesting op zoek naar nieuwe believers voor de Effectis community. Zij is de go-to person voor alle vragen over vacatures en vertelt je hierbij met veel plezier meer over Effectis als werkgever. Ze is verantwoordelijk voor het eerste telefonisch contact met kandidaten en neemt ook de verdere sollicitatiegesprekken op zich.

 

Tiffany werkt nauw samen met ons team van project managers om de match te vinden tussen de consultants en de lopende projecten bij klanten. De perfecte match is waar we naar streven. Ze kan alvast niet wachten om jou beter te leren kennen!

 

+32 470 10 06 14

tiffanyv@effectis.be

Het Effectis-effect

Groei

Zit zelf aan het stuur van je loopbaan.

Hecht team

Jaarlijks 23 teammomenten.

Afwisseling

Combineer verschillende klanten in 1 week.

Autonomie

Bepaal de aanpak van je project.

HR-netwerk

Val terug op de kennis van alle Effectis-collega’s.

Heb jij de kruiding die wij zoeken?

Solliciteer hier!