Werkbaarheidsscan

Werkbaar werk… say what?! Werk dat werknemers boeit, laat groeien, een gezonde werk-privébalans toelaat,… Werk dat werkt dus. Dat is werkbaar werk. En hoe zit dat in jouw bedrijf? Krijgen medewerkers daar de best mogelijke groeikansen? Blijven ze fysiek gezond en zijn ze gemotiveerd? De werkbaarheidsscan brengt het voor jou in kaart. Ze geeft aan waar het beter kan en waar het al goed zit. Maak werk van een werkbaarheidsscan, voor een positief effect van HR dat werkt.

leiderschap-opinie

De praktische kant

Tijdens het uitvoeren van de werkbaarheidsscan screenen we je bedrijf op de cruciale zaken om je medewerkers geëngageerd te krijgen en te houden. Zo kijken we naar het werkplezier en de werkstress die medewerkers ervaren, de groeimogelijkheden die ze krijgen en hun werk-privé-balans. De bevraging van je medewerkers gebeurt online en anoniem.

Indien de uitkomst niet voldoende duidelijkheid biedt, kunnen we je medewerkers ook persoonlijk bevragen. Zo krijgen we een scherp beeld van de situatie en kunnen we helder verslag opleveren van hoe werkbaar het werk is in jouw bedrijf en welke zaken je kan aanpakken.

En nu?

Zie je ook werkbaar werk als de toekomst voor jouw bedrijf? Dan schakelen wij graag een versnelling hoger om ook in jouw bedrijf werkbaar werk te onderzoeken en te implementeren. Want ook daar helpen we je graag mee verder. Op basis van de rapportage kan jij of je team aan de slag om groeiplannen uit te werken, werkstress te verlagen,… wat de werkpunten zijn voor jouw bedrijf.

Kan je het niet alleen of heeft je team geen tijd of ruimte om dit te doen? Dan kan je rekenen op onze HR-experten met ervaring in werkbaar-werk programma’s om jouw actiepunten om te zetten in tevreden medewerkers. Ook het positief effect van HR dat werkt ervaren? Contacteer ons!

HR mét effect, ook bij jou.