Home » Nadine

Nadine

Nadine

Nadine heeft al enkele jaren op de teller bij Effectis als zelfstandige HR Partner en coach. Sinds 2018 vervoegt ze het team vol enthousiaste Believers. Ze vertelt hoe haar ervaringen zijn!

Ik combineer een aantal opdrachten voor verschillende bedrijven, vooral gefocust op coaching en soft HR. Dankzij mijn brede ervaring van rekrutering, coaching en opleidingen kan ik de klant hierin begeleiden. Daarnaast probeer ik ook altijd een verbetercultuur te integreren bij de opdrachtgever door de samenwerking met het team open te trekken en continu te willen verbeteren door te focussen op het grotere geheel.

Al sinds mijn eerste dag bij Effectis heb ik een gevoel van vertrouwen en rust. Rust vanuit de expertise die ik kan delen en waar ik met de andere Believers even over kan sparren of een klankbord kan vinden. Ook rust op vlak van het bedrijf met de verschillende projecten die er lopen: Effectis heeft een breed aanbod aan soorten opdrachten. Ten slotte ook rust op vlak van projecten die een echte match zijn met mezelf en die bij mij passen. Daardoor is het vertrouwen in mezelf ook enorm gegroeid!

Ik vind het heel mooi dat Effectis een heel duidelijke visie heeft en zich daaraan houdt en aandacht aan blijft besteden. Ze blijven die principes heel transparant delen met ons, de consultants, alsook met de klanten. Ze houden zich daaraan vast, wat maakt dat ze een solide partner zijn voor zowel klanten als consultants.

Effectis in 1 woord is voor mij “betrouwbaarheid”. Ik vind ze een betrouwbare solide partner.

De eerste kennismaking met zaakvoerster An gaf me direct een klik en enorm veel vertrouwen dat de samenwerking goed ging verlopen. De eerste opdracht samen met Olivia rond opleidingen en totaaltrajecten zorgde ervoor dat ik daar sterk in gegroeid ben!

Wil je de rest van ons team leren kennen?

Leer ons kennen