Assessments

De juiste mensen op de juiste plaats

Als je iemand aanwerft, ga je voluit voor een langdurige samenwerking.
Een nieuwe medewerker die na enkele maanden niet de juiste match blijkt te zijn, leidt tot heel wat tijdverlies en frustratie. Verzeker je daarom van een duurzame instroom en investeer in een grondige screening van kandidaten.

Een assessment als ideale aanzet voor persoonlijke ontwikkeling

  • Een professionele screening bewijst niet enkel zijn nut bij het aantrekken van de juiste profielen. Een assessment kan ook dienen als uitgangspunt voor een persoonlijk ontwikkelingsplan, om van daaruit gerichte opleidingsacties zoals coaching en training te voorzien.

Online testen

Vaak heb je geen tijd te verliezen wanneer je een topkandidaat in het vizier hebt! Toch wil je graag zeker zijn dat die kandidaat echt wel top is? Maak dan gebruik van onze online testen! Een snelle en kwalitatieve methode die jou helpt om te beslissen.

De basis

We brengen het potentieel van je kandidaat in kaart. We formuleren een antwoord op: welke persoonlijkheid, drijfveren, ambities en cognitieve capaciteiten heeft iemand?

Uitgebreid

Naast het potentieel van je kandidaat kunnen we ook inzicht geven in bijvoorbeeld: aanleg voor leidinggeven, commerciële vaardigheden, strategisch inzicht, presentatie- en overtuigingskracht, project management
skills, ...

Assessments op maat van je onderneming:

  • Onze consultants komen uit het bedrijfsleven en begrijpen jouw bedrijfscontext. We passen onze feedback aan naar jouw specifieke situatie en denken van daaruit mee naar echte oplossingen.
  • Onze dienstverlening stopt niet na het afleveren van het rapport. Persoonlijke feedback naar de opdrachtgever en de kandidaat hoort er standaard bij. 
  • Je geniet van een flexibele aanpak. Wil je gebruik maken van onze standaard diensten of heb je een specifieke vraag? We zoeken samen naar de beste oplossing.
  • Omdat we de rapporten voor verschillende kandidaten op eenzelfde manier opbouwen wordt het vergelijken en inschatten van profielen kinderspel.
  • Je mag rekenen op een wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Onze vragenlijsten en testen garanderen een hoge, wetenschappelijk verantwoorde kwaliteit en 100% betrouwbaarheid.
  • Je ontvangt een uniek, helder assessmentrapport, inclusief analyse per afgelegd onderdeel als interpretatie van de gevraagde competenties.

Heldere analyse en feedback

De heldere rapporten van Effectis en hun feedback bij assessments bieden een reële meerwaarde in het aanwervingsproces.

Isabelle D’Hooghe

Concertgebouw Brugge

Ondersteuning nodig bij jouw groeiproces?
We denken heel graag met je mee.

Contacteer Olivia

We laten ons graag kennen.
Krijg meer voeling met de believers van Effectis.

Onze klanten aan het woord.
(Hoe) werkt dat nu effectief?
We horen het hen graag zeggen.