Reward check-up

Een marktconform loon is de basis van een gezond loonpakket. Medewerkers en kandidaten willen het gevoel hebben dat ze correct en marktconform worden verloond, logisch ook. Als werkgever doe je er dus goed aan om regelmatig je aangeboden loonpakket tegen het licht te houden.

De reward check-up doet exact dat: we bekijken jouw verloningspakket en geven mogelijke optimalisaties aan. Zo weet je waar je staat en waar je je aanbod kan bijstellen.

Reward check-up

De praktische kant

Tijdens een reward check-up bekijken we de inhoud van je loonpakket per functie en zetten hier ook in op alle mogelijke extra looncomponenten zoals bonussen, onkosten, extralegale voordelen, premies, verzekeringen, …

We analyseren de verloning op zich (rekening houdend met barema’s en commissies), kijken naar de mogelijkheden om het loonpakket te optimaliseren en welke subsidies er beschikbaar zijn.

Na de analyse ontvang je een duidelijk rapport met gericht advies van onze expert. We lichten het rapport ook graag aan je toe en halen de belangrijkste mogelijke actiepunten aan. Zo kan je indien nodig direct aan de slag.

Deze check-up komt in aanmerking voor kmo-portefeuille.

En nu?

Werkpunten duidelijk? Klaar voor actie!

Of toch als je als werkgever relevant wil blijven in een moeilijke arbeidsmarkt. Met de war for talent die de komende jaren alleen maar heviger gaat woeden, is stil blijven staan geen optie.

Heb je zelf geen tijd om de optimalisaties door te voeren? Vertrouw dan op onze HR-experten. In-house als HR-partner of tijdelijk om de actiepunten om te zetten in resultaat, we staan voor je klaar. Want als we ergens voor staan, is het wel het positieve effect van HR dat werkt. Ook in jouw bedrijf.

HR mét effect, ook bij jou.