Een correct juridisch kader met begeleiding voor John & Jane

Managing partner Katrien Vermeire vertelt:

John & Jane is een audiovisueel productiebedrijf gespecialiseerd in klank, licht, video, en stage design  op live events. Onze scope ligt voornamelijk op corporate events maar wij doen evenzeer festivals, private events en beurzen.

Voor welke specifieke nood deed jij beroep op Effectis?
We zitten in een zeer uitzonderlijke sector waar 9 to 5 eigenlijk niet bestaat. We wilden daar echt wel een wettelijk kader rond hebben en onze mensen goed begeleiden en juist informeren, in een correct juridisch kader. Van zo’n zaken hebben we zelf geen kaas gegeten, vandaar dat we aanklopten bij Effectis.

Hoe heeft Effectis ingespeeld op die verschillende noden?
Ze zetten zeer professionele mensen in, met kennis van zaken. Zo speelden zij in op de noden die wij specifiek hebben.

Welk effect heeft Effectis op jouw bedrijf?
Effectis heeft een zeer positief effect op ons bedrijf. Onze mensen hebben een aanspreekpunt waarbij ze terecht kunnen over al hun HR-vragen. Ook als manager word je ontlast voor alle zaken van HR waar wij niet altijd de tijd voor hebben. Nu ligt onze human resources in de handen van mensen die er heel veel van af weten.

Welk effect heeft de samenwerking op jou als zaakvoerder?
De samenwerking geeft voor mij als persoon een gerust gevoel. Effectis ondersteunt ons twee dagen per week. Ik word gerapporteerd, geïnformeerd en daarnaast zijn ze voor mij ook een klankbord. Dat zorgt voor een vorm van rust.

Waarom zou je Effectis aanraden in jouw netwerk?
Ik heb Effectis al immens veel aangeraden in mijn netwerk van ondernemers, omdat ik denk dat HR een zeer belangrijk onderdeel is voor elke onderneming. We zitten op dit moment in een war for talent. Je kan dan als bedrijf echt het verschil maken als je correct omgaat met je medewerkers op een positieve manier. En daarbij helpt Effectis ons elke dag.

Meer testimonials met effect

Een stabiele HR-basis voor Keypoint

Jonathan Goderis, co-founder van Keypoint vertelt: Keypoint is een digitaal platform voor gebouwbeheerders met twee hoofdactiviteiten: software ontwikkelen voor technisch gebouwbeheer en gebouwen herstellen in

Duidelijke missie voor Orona

HR-director Karen Claeys vertelt: Orona is een grote speler op de Belgische liftenmarkt: we plaatsen nieuwe liften, onderhouden deze en moderniseren waar nodig. We plaatsen ook

Ontwikkeltraject voor Atkore Vergokan

Dominique Delodder, HR-manager bij Atkore Vergokan, vertelt: Atkore Vergokan is een specialist in metalen kabeldraagsystemen zoals kabelgoten, draadgoten, kabelladders en toebehoren. Het hoofdkantoor is gevestigd in

HR mét effect, ook bij jou.