Een bedrijfsstructuur op poten voor De Roo Bouw

Kristof De Roo en Griet De Pauw, zaakvoerders van De Roo Bouw vertellen:

De Roo Bouw doet vooral ruwbouwwerken, nieuwbouw en verbouwingen met een uitdaging. We beperken ons niet tot metsel- en schrijnwerk maar doen ook de verdere afwerking, zo ver als de klant dat wenst. Binnen die onderneming behartigt Kristof vooral de calculatie, de dagelijkse planning en uitvoerende zaken die er gebeuren. Griet staat voornamelijk in voor het financiële luik, de follow-up van het algemene management en administratie.

Voor welke specifieke nood deed jij beroep op Effectis?
We hadden nood aan iemand die bij ons een bedrijfsstructuur op poten kon zetten. Doordat alles vanuit ons twee was gestart, zaten wij achter elk proces. We dienden te bepalen welke functies we hadden en waaraan die mensen moeten voldoen. Kernwaarden bedenken, functiebeschrijvingen opmaken, …

Hoe heeft Effectis ingespeeld op die nood?
Effectis vond de juiste personen, Kimberly en Nadine, die met ons die stappen hebben gezet, en die in kaart hebben gebracht.

Welk effect heeft Effectis op jouw bedrijf?
Het effect van Effectis is dat er nu een bedrijfsstructuur op poten staat waardoor er groeimarge is in ons bedrijf en dat we nu ook bezig kunnen zijn met het welbevinden van onze mensen.

Voor ons persoonlijk geeft het een geruster gevoel. We kunnen onze focus veel meer leggen op onze beroepsbezigheid. Ondertussen zijn we ook gerust dat onze mensen mee opgevolgd worden. Als ze bepaalde behoeften hebben, kunnen ze terecht bij iemand die hen zal behartigen. Effectis is daar een mooie buffer tussen ons en onze medewerkers om die noden om een juiste manier over te brengen. 

Waarom zou jij Effectis aanraden in jouw netwerk?
Ik zou Effectis aanraden omdat zij heel flexibel inspelen en ons kunnen bijstaan in de verschillende noden die we hebben, zowel hard HR, soft HR als rekrutering.

Meer testimonials met effect

Een stabiele HR-basis voor Keypoint

Jonathan Goderis, co-founder van Keypoint vertelt: Keypoint is een digitaal platform voor gebouwbeheerders met twee hoofdactiviteiten: software ontwikkelen voor technisch gebouwbeheer en gebouwen herstellen in

Duidelijke missie voor Orona

HR-director Karen Claeys vertelt: Orona is een grote speler op de Belgische liftenmarkt: we plaatsen nieuwe liften, onderhouden deze en moderniseren waar nodig. We plaatsen ook

HR mét effect, ook bij jou.