RECRUITMENT / WERVING & SELECTIE

Werving & selectie

Sneller, efficiënter
en méér kandidaten bereiken

Wie efficiënt zoekt,
die vindt

Een vacature plaaten op een paar platformen en dan wachten tot de sollicitaties binnenstromen, is een illusie. Jouw ideale kandidaat is vaak zelf niet actief op zoek naar een nieuwe job. En dat betekent dat je anders moet gaan zoeken én anders moet gaan overtuigen.

Waar kan Effectis bij helpen?
  • Het kiezen van kanalen en tools, op basis van jouw behoeften.
  • Het bepalen van jouw ideale kandidaat en het uitvoeren van tests & assessments.
  • Het coördineren van jobbeurzen, jobdagen of wedstrijden.
  • Stroomlijnen van je hiring en onboarding proces.
  • Actief rekruteren en het inschakelen van de juiste agencies.

Richt je meteen
tot het juiste profiel

Een doelpubliek scherp afbakenen. Nieuwe kanalen aanboren. ATS en andere recruitment tools implementeren. Recruitment wordt steeds complexer en eens een nieuwe kandidaat is aangenomen begint het pas echt. Onboarding, carrièreplanning, retentie…

Bij Effectis vertrekken we van wat werkt en zoeken we naar mogelijkheden om het béter te doen werken. Zo zorgen we niet alleen dat er meer sollicitaties binnenkomen, maar ook dat de kwaliteit van de kandidaten verbetert.

Vragen over recruitment of employer branding?

Contacteer Jade
Tevreden
klanten

Door onze sterke groei hadden we een dringende nood aan verdere professionalisering van ons HR beleid en bovendien zochten we een heel pak nieuwe werknemers. Intern hadden we niet de juiste resources om het beleid op punt te zetten en ook kwalitatieve aanwervingen lieten te lang op zich wachten. We kozen voor Effectis als externe partner omwille van hun hands-on en professionele aanpak. Dit vertaalde zich ook in de opstart, die zeer vlot ging! Nu zijn we 3 maanden verder en kunnen we spreken van effectieve professionalisering van ons HR beleid, dat trouwens nog in volle ontplooiing is. Wij zijn dan ook zeer tevreden van de samenwerking met Effectis.

Patrick Dejager, Co-owner Europal Packaging NV

Groei voor je werknemer is groei voor je organisatie.

Lees nu onze blog over upskilling Olivia Coudenys 27 februari 2020 9 minuten

Vul sneller vacatures in, geef je werknemers meer kansen en benut het volle potentieel van jouw organisatie. Met upskilling win je the war on skills.

Lees de blog

Vragen over recruitment of employer branding?