Onze missie

Effectis staat ondernemingen bij in al hun HR-uitdagingen. Samen werken we aan duurzame en menselijke oplossingen, op maat van de onderneming, en helpen we om hun doel te bereiken.

Werken op maat

We begrijpen de noden van onze klanten. Met meer dan 14 jaar ervaring op de teller hielpen we al meer dan 400 bedrijven met hun HR-uitdagingen. We denken mee en evolueren mee met de noden van jouw bedrijf door jou te versterken vanuit je eigen missie, visie en strategie.

Hoe Effectis het verschil maakt

  • Door fysiek aanwezig te zijn in jouw organisatie voelen we zeer snel het DNA en maken we een plan op maat, meegroeiend met jouw bedrijf.
  • Door een partner te zijn die jouw organisatie kent. We durven challengen, hebben een gepeperde werkethiek en soms een ongezouten mening.
  • Door onze brede HR-kennis, ook achter de schermen. Want onze experten kunnen terugvallen op de brede kennis van alle collega’s bij Effectis. Op die manier haal je de kennis van al onze generalisten en specialisten in huis.
  • Door onze objectiviteit niet te verliezen. Als betrouwbare partner handelen we steeds vanuit het belang van jouw organisatie.
  • Door het gewoon te doen. We luisteren, pakken vast en gaan ervoor. Met een efficiënte aanpak, gericht op concrete resultaten, spelen we kort op de bal.

Ons team

Ons team van HR-experts neemt, projectmatig, tijdelijk of structureel, verschillende HR-rollen op binnen organisaties. Met een persoonlijke en realistische aanpak worden ze deel van jouw team en zetten ze hun expertise in om op een duurzame en kwalitatieve manier de vooropgezette resultaten te behalen. Hands-on en oplossingsgericht gaan ze voor het Effectis-effect op jouw bedrijf.

Als partner van jouw bedrijf denken ze verder dan het HR-beleid en zijn ze ook een klankbord voor zowel de medewerkers als voor de ondernemer, CEO, HR of management. Dit maakt van hen een echte vertrouwenspersoon op vele vlakken.

Het Effectisteam

Onze waarden

Positief effect

Met Effectis streven we ernaar om een positief effect te hebben op onze klanten. Door samen te werken aan duurzame en menselijke oplossingen, in lijn met de strategie van de onderneming, helpen we jouw bedrijf op een gezonde manier verder te groeien.

Samen sterk

De relatie met onze klanten is een partnerrelatie. Door jouw HR-beleid te professionaliseren, ondersteunen we jouw bedrijf en gaan we samen vooruit. Wij staan dicht bij zowel de ondernemer, de CEO, HR, het management team, als de medewerkers. En ook binnen ons eigen team kunnen de HR-experts terugvallen op elkaar en delen ze hun kennis.

Kruiding

Wat onze HR-experts typeert, is hun persoonlijk aanpak, gepeperde werkethiek en ongezouten mening, die de juiste kruiding geeft aan jouw bedrijf. Zij zijn een partner die uitzoomt, mee denkt, inspireert en ook kritisch durft te zijn, zowel voor zichzelf als voor hun klanten.

Klare taal

Ons team is flexibel, heeft een no-nonsense attitude en houdt van open communicatie. Wij houden van een realistische aanpak en zijn dat ook in het stellen van doelen en het maken van beloftes. We maken waar wat we beloofd hebben.

The extra mile

Door enkel te werken met gedreven mensen die hun klant voorop plaatsen en verder kijken dan enkel het HR-beleid, garanderen we kwaliteit. Dat begint bij onze eigen selectie van HR-experts en dat trekken we door bij onze klanten. Onze mensen dagen zichzelf en hun klanten graag uit om de beste resultaten te behalen.

Ons management

An Vanhauwaert

An Vanhauwaert

Olivia Coudenys

Olivia Coudenys

Onze business managers

Astrid De Clerck

Astrid De Clerck

Delphine

Delphine De Keukeleire

Portretfoto Inge

Inge Van Der Meulen

Portretfoto Jade

Jade De Ryck

Ons office team

Bo Van de Kerckhove

Bo Van de Kerckhove

Talent Partner
Ellen Geers

Ellen Geers

HR
Jolien Verlinden

Jolien Verlinden

Sociaaljuridische expert
Lynn Steenbeke

Lynn Steenbeke

Boekhouder
Paulien Eetesonne

Paulien Eetesonne

Marketing & Communicatie
Robin de Graaf

Robin de Graaf

Assessments & Events Manager

Onze consultants

Masonry
masonry6

Wil je werken met één van onze experten?

Neem contact met ons op!