HR-MANAGER

Advies, begeleiding
& expertise,
daar waar het télt

Zet jouw HR-beleid op de rails met een ervaren expert

HR-expertise
op maat

Het grootste potentieel voor jouw organisatie zit in je mensen. En dat potentieel realiseer je alleen met een HR-beleid dat niet alleen zorgt voor payroll en recruitment, maar dat ook werkt aan je bedrijfscultuur, aan tevredenheid, aan vernieuwing en aan jouw merk als werkgever. Effectis zet experts in op maat van jouw behoeften en vult jouw team aan waar nodig.

HR ON DEMAND

Op zoek naar een snel en gebruiksklaar antwoord op jouw HR-vragen? Effectis koppelt snel terug met expertise wanneer je het nodig hebt.

Meer over HR On demand

HR-MANAGER @ INTERIM

Nood aan een expert om jouw team te versterken voor lange of korte tijd? Effectis gaat op zoek naar de ideale match en zorgt voor de expert die perfect aansluit op jouw behoeften en bedrijfscultuur.

Meer over HR-manager ad interim

Op zoek naar
concrete expertise?

Effectis is een efficiënte, onafhankelijke HR-partner die experts inzet om concrete uitdagingen te beantwoorden met even concrete oplossingen. Tijd voor een frisse blik op je rekruteringsbeleid? Op je payroll of loopbaanbegeleiding? Of is het tijd voor een volledige analyse van jouw HR-beleid?

Effectis heeft de juiste expertise in huis, en die kan snel ingezet worden. Voor een kort project, of voor lange termijn.

Op zoek naar antwoorden op HR-vragen?

Contacteer An
Eerst nood aan een nuchtere blik
op jouw HR-beleid?

Met een slimme HR-tool meten we het engagement en motivatie van je werknemers en analyseren we de sterktes en zwaktes van je personeelsbeleid. We peilen naar de tevredenheid van je medewerkers en naar ambassadeurschap.

Samen met individuele gesprekken komen we tot een grondige analyse, waar dan meteen prioriteiten en concrete oplossingen aan gekoppeld worden.

Nood aan ondersteuning of aanvullende expertise?