Home » Kimberly

Kimberly

kimberly

Kimberly

Sinds 2020 is consultant Kimberly deel van de Effectis-community. Wat zijn haar ervaringen als zelfstandige HR Partner met focus op payroll?

Momenteel heb ik in mijn samenwerking met Effectis 2 klanten. Dat verloopt heel vlot! Het is een leuke mix tussen het familiale en het zakelijke. Klanten weten heel goed wat ze hebben aan mij en ik kan vlot schakelen tussen een goeie babbel – waar een klant dikwijls ook nood aan heeft – en het professionele.

Ik ben al jaren sterk in payroll, waardoor klanten weten dat hun vragen hierover correct beantwoord en uitgevoerd worden. Daarnaast voel ik goed aan wat een klant nodig heeft en hoe ik daarop kan inspelen. Niet elke klant is hetzelfde natuurlijk, en me aanpassen aan hen is volgens mij een grote meerwaarde.

Het effect van Effectis op mij als consultant is tweeledig. Enerzijds luisteren ze voortreffelijk naar zowel de noden van hun consultants en de klanten. Anderzijds zijn ze ook een soort veilige haven, met een netwerk van collega’s waar ik bij terechtkan voor kennis en klankbord. En ook voor plezier natuurlijk!

Het zijn de Effectis consultants die het werken bij Effectis voor mij uniek maken. De band die ik met hen kan opbouwen, ondanks mijn zelfstandig statuut, zorgt ervoor dat het plezant werken is!

Effectis in 1 woord is voor mij “doelgericht”.

Wil je de rest van ons team leren kennen?

Leer ons kennen