Home » Katleen

Katleen

Katleen

Katleen is een gevestigde waarde binnen Effectis. Sinds 2015 is ze deel van de community vol Believers die zich dagelijks van hun beste kant laten zien bij klanten.

Ik koos vooral voor Effectis omwille van hun authenticiteit en de kmo-markt die ze bespelen, maar uiteraard voor het community-gevoel dat je er hebt. Het was een bewuste keuze om bij heel wat klanten tewerkgesteld te worden voor een (halve) dag, en zo veel variatie te hebben in mijn werkweek.

Mijn manier van werken is door eerst te kijken naar wat er al is op HR-vlak om te behouden, en wat die organisatie nog mist. Het is de bedoeling om een deftig HR-beleid op poten te zetten waar mensen zich goed voelen en waar ik aan kan bijdragen door voor continuïteit te zorgen.

Mijn meerwaarde bij klanten is dat ik al heel wat expertise heb opgebouwd in verschillende domeinen. Door deze generalistische aanpak kan ik bij hen een totaaltraject doorlopen van aanwervingen tot exitgesprekken en alles wat daartussen komt. Ik stel me altijd flexibel op, en volg zaken tussendoor ook op. Ik denk ook dat klanten sterk voelen dat ik heel graag doe wat ik doe!

Het effect van Effectis op mij is dat ze heel sterk focussen op het soort projecten waar je goed in bent, die passen bij jouw persoonlijkheid en expertise. Ik vind het belangrijk dat die match tussen klanten en consultant juist zit!

Effectis is voor mij uniek omwille van hun aanpak en het rekening houden met wat je kan en wil. De community en collega’s die je hebt, zijn een echte meerwaarde. We hebben de kans om met elkaar te overleggen, krijgen een klankbord, …

Ik zou Effectis in 1 woord omschrijven als “markant”, net omdat we opvallend en uniek zijn.

Los van heel wat feestjes, is het meest memorabele moment tijdens mijn tijd bij Effectis het eerste contact met mijn tweede klant. Ik zit daar nog altijd en heb daar nog steeds een goed gevoel!

Wil je de rest van ons team leren kennen?

Leer ons kennen