Home » Iasmyn

Iasmyn

Iasmyn

Iasmyn is sinds enkele jaren een Believer bij Effectis. Als zelfstandige HR Partner vertelt ze graag hoe het tot nu toe is verlopen!

De samenwerking met de klanten verloopt eigenlijk altijd vrij vlot. Tijdens de kennismaking krijgen we de kans om mee te geven waar we voor staan en waar we voor willen gaan. Eens de klik er is met de zaakvoerders en het personeel zijn we vertrokken!

Ik ben een generalist op vlak van HR, en de meerwaarde van Effectis is dat hun consultants altijd bij elkaar terecht kunnen. We vullen elkaar aan, kunnen samenwerken en bij moeilijkere uitdagingen kunnen we even sparren met de anderen. Daarnaast geven ze ons opdrachten die op ons lijf geschreven zijn, die we gepresenteerd krijgen op een gouden plateau.

Voor mij zijn de zaakvoerders, An en Olivia, hetgene wat Effectis uniek maakt. Zij hebben echt dat familiale en de human touch in zich, en dragen dat doorheen de zaak en in alles wat ze doen.

“Identificatie” is het woord dat ik zou gebruiken om Effectis te omschrijven. Ik voel me echt één met het bedrijf. Ik kan me concentreren op wat belangrijk is, focussen op HR, en de rest komt vanzelf.

In het begin was ik onzeker over of mijn opdrachten wel gingen lukken, of ik die goed ging volbrengen. Medecollega’s Ellen en Katleen waren op die eerste dag ook op kantoor, en die gaven me echt de steun dat alles goed zou gaan. “Dat komt wel in orde!” en dat was het ook.

Wil je de rest van ons team leren kennen?

Leer ons kennen