Home » Finley

Finley

Finley

Finley, die zich sinds 2021 een “Believer” kan noemen, vertelt graag over hoe ze het vindt om als vaste HR Partner voor Effectis te werken.

Als HR-consultant is je taak heel afwisselend, afhankelijk van het project en de klant waarvoor je werkt. Meestal hebben ze een specifieke nood op vlak van HR, waar wij als HR Partner hen in ondersteunen en voor meerwaarde kunnen zorgen.

Ik voel me bij mijn klanten echt aanvaard als een “eigen” medewerker, en dat vind ik enorm belangrijk. Mijn werkweek is heel divers: op dit moment zit ik bij 3 klanten en spreid ik mijn tijd voor hen in een week.

Voor mij is het voornaamste effect van Effectis mijn leerproces en de leercurve die enorm naar omhoog is gegaan. Van bij het begin had ik aangegeven dat ik mij wou verbreden en verschillende HR-domeinen wilde verkennen. Effectis hield daar rekening mee, en dus zijn mijn klanten heel divers naar inhoud toe.

Ik zou Effectis in 1 woord omschrijven als “integer”.

Aangezien je de hele tijd bij klanten werkt, zie je je vaste collega’s weinig. Toch investeert Effectis daar enorm in. Afgelopen zomer hadden we een teambuilding in de Ardennen, en dat zorgde ervoor dat ik de collega’s leerde kennen in een andere context. Dat maakte het echt memorabel voor mij!

Wil je de rest van ons team leren kennen?

Leer ons kennen