Home » Cristy

Cristy

Cristy

Sinds begin 2021 is Cristy deel van het Effectis-team. Eerst als vaste interne HR-manager, nadien zette ze de stap naar zelfstandige HR Partner. Hoe is het tot nu toe verlopen?

We bekijken altijd samen met de klant wat de vraag is, en denken daarna mee na over hoe we het kunnen oplossen. Het zorgt voor veel variatie: aan de ene kant denken we na en zetten we structuren op, aan de andere kant implementeren we die ook. Zaakvoerster An verwoordt het altijd als “letterlijk de botten aantrekken en mee in het veld staan”, en dat is het ook. Die variatie is heel fijn!

Voor mij zorgt Effectis ervoor dat ik me gesteund kan voelen. Ik spar graag even met de andere Believers voor ik mijn voorstellen aan de klant presenteer, en dat kan hier.

De verbinding met de collega’s is wat Effectis uniek maakt voor mij. Het zijn echt super fijne mensen die allemaal het DNA in zich dragen. Dat zorgt dat het leuk werken is!

Effectis omschrijven in 1 woord is voor mij “connectie”.  Connectie met de klant omdat we echt bij hen werken, en connectie onder de Believers. Tijdens mijn interne opdracht ging ik mee op teambuilding naar de Ardennen, en toen voelde ik echt die verbondenheid met alle collega’s!

Wil je de rest van ons team leren kennen?

Leer ons kennen