Home » Bo

Bo

Bo

Bo kan zich al enkele jaren een trouwe “Believer” noemen. Deze enthousiaste spring-in’t-veld deelt mee wat ze vindt van haar samenwerking als vaste HR Partner bij Effectis.

Wij ondersteunen kmo’s en middelgrote bedrijven bij heel wat zaken: hun personeelsbeleid, de zoektocht naar de juiste persoon op de juiste plek, coaching, … Klanten zijn altijd anders, met andere noden, en wij spelen daar op in. We bespreken en overleggen wat ze nodig hebben en hoe wij die noden kunnen invullen. Dat kan echt op alle vlakken! Interviews, zoeken naar het DNA en de cultuur, zorgen dat er een match is. Op die manier maken we echt een verschil.

Meestal werk ik zo’n 2 dagen per week bij een klant. Eén van mijn huidige klanten heeft meerdere vestigingen in Vlaanderen en ik verspreid mijn dagen over die vestigingen, waardoor ik regelmatig verander van werkplek. De ene dag zit ik in Zeebrugge, de andere keer in Gent, daarna eens in Brugge. Dat zorgt voor een veelzijdige werkweek! Daarnaast geef ik ook Insights-trainingen waardoor ik nog meer op andere plekken terechtkom dan de andere consultants.

Effectis is voor mij de ideale werkgever. Door hen krijg ik heel veel nieuwe opportuniteiten en uitdagingen. Er wordt geluisterd naar jou en wat er bij jou past als persoon. Ik ben heel graag bezig met soft HR en word daar ook echt op ingezet! Mijn sterktes worden versterkt. Op de punten waar ik minder goed in ben, krijg ik de mogelijkheid om mij daarvoor te ontwikkelen om ze te verbeteren.

Effectis in 1 woord is voor mij “stimulerend”.

Er zijn héél veel mooie momenten die ik in al die tijd al heb meegemaakt. Ik ben 1 van de anciens van het vaste team, en heb Effectis op al die tijd enorm zien groeien en dingen professioneler aanpakken. Ik zag het echt van bij het begin naar een heel groeiend bedrijf gaan. Dat maakt het voor mij op zich al memorabel!

Wil je de rest van ons team leren kennen?

Leer ons kennen