Welbevinden

Hoe als onderneming groeien én zorgen dat je medewerkers mee zijn in het verhaal?

Wat zal je leren in dit webinar

Olivia Coudenys gaat in dit webinar in gesprek met Audry Vanderstraeten: jonge topondernemer, CEO van Digital Leader, winnaar van de Geduchte Groeier bij de Gentrepreneur Awards in 2018 en finalist bij de Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar 2022.

Digital Leader is een strategisch online marketingbureau dat de digitale aanwezigheid van bedrijven analyseert, interpreteert en optimaliseert. Het bedrijf is enorm resultaatgericht en kon door deze aanpak sterk groeien op korte termijn. Het kreeg bovendien in 2020 de tweede plaats in de meest beloftevolle kmo van Oost-Vlaanderen door Unizo.

Maar een sterke groei in zowel omzet als in aantal medewerkers, vraagt een uitgekiemd beleid: zorgen dat je medewerkers betrokken blijven in het verhaal en ondertussen de groeisnelheid kunnen volgen. Digital Leader is top binnen zijn sector die gekenmerkt wordt door een hoge werkdruk. Het bedrijf kende in zijn beginjaren verloop, en naar aanleiding hiervan besloot Audry om het helemaal anders aan te pakken en het welbevinden van zijn medewerkers voorop te plaatsen. Dat gebeurde niet enkel door gezellig samen iets te drinken op vrijdagavond en samen pizza te eten.

Ontdek in dit webinar hoe hij het welbevinden in een beleid goot met als resultaat: een succesvolle onderneming én tevreden medewerkers!

Bekijk het webinar via de replaylink

Geef je gegevens in het onderstaand formulier in, zodat we je de replaylink kunnen doorsturen.

    Wil je meer uitleg?

    Neem contact met ons op!