efficiënte HR

voor elke KMO

HR boost

Waar en wanneer je maar wil een 2 min durende HR boost

Sta je voor een specifieke situatie en wil je goed voorbereid te werk gaan?
Bekijk dan één van onze Moovs met concrete tips & tricks rond duidelijk omschreven topics.
Deze zijn opgebouwd op basis van onze dagelijkse ervaring in de praktijk en worden telkens aangevuld en bijgewerkt.

Heb je zelf nog een ideetje rond een Moov die jij wel interessant zou vinden? Laat het ons zeker weten.


bekijk hier één van onze filmpjes
HR partnerEffectis ondersteunt KMO’s uit verschillende sectoren, van diverse bedrijfsgroottes en in diverse groeifases in de uitbouw van een efficiënt HR beleid. Dit telkens ter ondersteuning en versterking van de bedrijfsvisie van de organisatie.

Hoe doen we dit ?

Op maat van jouw behoefte en uitdagingen kijken we samen welke aanpak de meest efficiënte is voor jouw KMO. Een vaste dag per week, sporadisch op afroep, meedenkend op lange termijn als vaste partner, … Contacteer ons en wij kijken samen hoe we dit het beste aanpakken.

Op zoek naar specifieke HR Tools om bv. kandidaten te screenen (assessments), een interessante workshop te organiseren (Insights, Lego Serious Play, ...) of kennis te delen (intervisies begeleiden)? Als HR partner gaan wij op zoek naar de HR Tool die het beste voldoet aan jouw verwachtingen!

Recruiter XLOp zoek naar de juiste profielen om jouw bedrijfsdoelen te realiseren?
Nood aan tips & tricks om jouw Employer Branding te versterken?
Tijdelijke versterking nodig om mensen aan te trekken die matchen met jouw cultuur?

Hoe doen we dit ?

Onze Recruiter-XL komt bij jou ter plaatse en gaat actief aan de slag om de juiste talenten aan te trekken. We creëren samen met jou een talent funnel. Een wat? Een talent funnel creëren doen we door een continue instroom te genereren van potentiële profielen die interesse hebben in jouw organisatie! In verschillende stappen gaan we structureel en creatief gaan selecteren op skills, competenties en attitude. Wanneer we een concrete vacature hebben, pikken we de geschikte kandidaat op en doen we een voorstel. Zo verliezen we op geen enkel ogenblik tijd.

Wat mag je verwachten?


Onze Recruiter-XL komt dus niet enkel de vacatures invullen maar gaat ook structureel mee gaan werken aan jouw HR Beleidinloggen


xEr is een fout gebeurd tijdens het aanmelden.
Controleer uw login-gegevens.

interesse


x
Uw gegevens werden genoteerd. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.